social image
Зошто Коцев го нарекувал Талат Џафери - Шиптариште , и го провоцирал на Бакрачески ? !
21.08.2017
Коцев на коктелот објаснувал дека Претседателот на Парламентот Талат Џафери бил слезен од планините, го нарекувал Шиптар, а на охридскиот Градоначалник му рекол дека ќе се научи на однесување притоа мафтајќи со показалецот.
Види детали

Фото

Охрид 1 Travel

Избор

Спорт

Историја

Еротика 1

Реклами

Со Венус Травел на поклонување пред иконата на СВ.... 29.03.2017 Со Венус Травел на поклонување пред иконата на СВ. БОГОРОДИЦА БРЗОПОМОШНИЦА во манастирот 15 Твериополски Свештно-мачен... Види детали
Сите вести од Реклами