ФОТО- Големата Австралиска свадба на Петар и Натали крај Охридското езеро

ФОТО- Големата Австралиска свадба на Петар и Натали крај Охридското езеро

Прочитај повеќе

ФОТО- Се ожени српскиот принц Ѓорѓе Караѓорѓевиќ

Се ожени српскиот принц Ѓорѓе Караѓорѓевиќ

Прочитај повеќе

ФОТО- Охрид 1 во Прилеп пред "ПивоФест 2017"

ФОТО- Охрид 1 во Прилеп пред "ПивоФест 2017"

Прочитај повеќе

ФОТО: Охрид, Струга, Ресен и Преспа на една фотографија од 12.000 метри

ФОТО: Охрид, Струга, Ресен и Преспа на една фотогртафија од 12.000 метри

Прочитај повеќе

ФОТО: Раководството во Полиција се менува, навиките во Охрид непроменливи

При секоја промена ( или повторно назначување ) на раководниот кадар во СВР Охрид се раѓа надеж дека нешто ќе се среди во сообраќајот во Охрид.

Прочитај повеќе