Актуелно

Цел свет ја фали Аријана Гранде, поради она што наводно им го понудила на семејствата на загинатите

Цел свет ја фали Аријана Гранде, поради она што наводно им го понудила на семејствата на загинатите

Прочитај повеќе

Неразделни пријатели: Посвоено детенце со неговото куче освојуваат срца на Instagram

Неразделни пријатели: Посвоено детенце со неговото куче освојуваат срца на Instagram

Прочитај повеќе

Ќерката на Трамп ги полуде Саудијците: Иванка добила неколку понуди за брак, не прашувале за цената!

Ќерката на Трамп ги полуде Саудијците: Иванка добила неколку понуди за брак, не прашувале за цената!

Прочитај повеќе

Ивица Дачиќ добил најскап протокларен подарок: Калашников

Ивица Дачиќ добил најскап протокларен подарок: Калашников

Прочитај повеќе

Нострадамус за 2017 предвиде: Колапс на глобалната економија, исчезнување на јазичните разлики, најголем земјотрес…

Нострадамус за 2017 предвиде: Колапс на глобалната економија, исчезнување на јазичните разлики, најголем земјотрес…

Прочитај повеќе