Како се слави Нова година во светот

Како се слави Нова година во светот

Прочитај повеќе

Анџелина Џоли кандидат за претседател на Америка во 2020 година?

Анџелина Џоли кандидат за претседател на Америка во 2020 година?

Прочитај повеќе

Суеверија за Нова година

Суеверија за Нова година

Прочитај повеќе

Во буре низ Атлантикот

Во буре низ Атлантикот

Прочитај повеќе

На деветгодишно дете не му се допаднале подароците, па повикало полиција

На деветгодишно дете не му се допаднале подароците, па повикало полиција

Прочитај повеќе