Genesis и ИБ ФИТНЕС ПРЕДИЗВИК - најсигурен пат до посакувано тело !

Пред околу 2 и пол месеци, најдобрата продавница за спортска суплементација и опрема - Genesis направи повик со кој бараше да се пријават 3ца кандидати со загрозено здравје заради прекумерна телесна тежина. На истите му беше понудена 3 месечна платена членарина во најдобриот спортски комплекс во Охрид - ИБ Фитнес, целосна посветеност и персонални т

Прочитај повеќе

Коцка , коцка , коцкица снимнеа во Охрид во седумдесеттите години од минатиот век

Генерациите кои растеа во седумдесеттите и осумдесеттите години во Македонија сигурно ја паметат детската емисија на тогашна Телевизија Белград „Коцка , коцка, коцкица “ и легендарниот водител Бранко Коцкица.

Прочитај повеќе

Бобан Наумоски советува како да се пребродат празниците и обилните трпези

Бобан Наумоски советува како да се пребродат празниците и обилните трпези

Прочитај повеќе

Даниел Кајмаковски и Димитар Андоновски си купија Божикни пештери во Манастирот во Рајчица

Даниел Кајмаковски и Димитар Андоновски си купија Божикни пештери во Манастирот во Рајчица

Прочитај повеќе

Груевски: Јас имам највисока одговорност за резултатите

Груевски: Јас имам највисока одговорност за резултатите

Прочитај повеќе