Мишел Наумоски објави делови од програмата за ЗАШТИТА И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Мишел Наумоски објави делови од програмата за ЗАШТИТА И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Прочитај повеќе

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

Прочитај повеќе

Денес е Свети Јован Крстител

Денес е Свети Јован Крстител

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

Прочитај повеќе

Димитар Стојаноски синот на покојниот градоначалник во име на градот на среќниот фаќач му врачи икона

Димитар Стојаноски синот на покојниот градоначалник во име на градот на среќниот фаќач му врачи икона

Прочитај повеќе