(ФОТО) Крстот од пристаниште слета во Требеништа

(ФОТО) Крстот од пристаниште слета во Требеништа

Прочитај повеќе

Стефан Митрески е момчето кое го фати среќниот крст во Струга

Стефан Митрески е момчето кое го фати среќниот крст во Струга

Прочитај повеќе

Иван Лотески од Вевчани го фати крстот во Охрид

Иван Лотески од Вевчани го фати крстот во Охрид

Прочитај повеќе

Светската награда за хуманизам врачена на Романо Проди

Светската награда за хуманизам врачена на Романо Проди

Прочитај повеќе

Средба на в.д градоначалникот Георгиески со директорот н центарот за управување со кризи Буџаку

Средба на в.д градоначалникот Георгиески со директорот н центарот за управување со кризи Буџаку

Прочитај повеќе