Донација за детската градинка “Јасна Ристеска“

Донација за детската градинка “Јасна Ристеска“

Прочитај повеќе

Охрид ќе го реши проблемот со кучиња скитници - стационарот е готов, се чека дозволата од АХВ

Охрид ќе го реши проблемот со кучиња скитници - стационарот е готов, се чека дозволата од АХВ

Прочитај повеќе

Зоран Пејкоски е нов в.д директор на Центарот за Култура

Зоран Пејкоски е нов в.д директор на Центарот за Култура

Прочитај повеќе

(Видео) Марино и Викторија најсреќни во наградната игра „Бела зима“ на салоните за мебел „Гир Риг“

Марино и Викторија најсреќни во наградната игра „Бела зима“ на салоните за мебел „Гир Риг“

Прочитај повеќе

Полиција интервенирала во тепачка помеѓу Охриѓани

Полиција интервенирала во тепачка помеѓу Охриѓани

Прочитај повеќе