Охрид подготвен за Водици, од Црвен крст апелираат капачите да внимаваат-темепратурата на водата е 6.5 степени

капачите да внимаваат-темепратурата на водата е 6.5 степени

Прочитај повеќе

Бесплатен паркинг за Водици

Бесплатен паркинг за Водици

Прочитај повеќе

Денеска е Водокрст -строг пост

Денеска е Водокрст

Прочитај повеќе

Романо Проди ќе ја прими Светската награда за хуманизам за 2019

Романо Проди ќе ја прими Светската награда за хуманизам за 2019

Прочитај повеќе

Среќен 10 ти роденден План Б

Среќен 10 ти роденден План Б

Прочитај повеќе