Актуелно

Таеквондо ИТФ Македонија со медал од светското првенство во Минск Белорусија

Таеквондо ИТФ Македонија со медал од светското првенство во Минск Белорусија

Прочитај повеќе

Црните појаси на колена пред обоените појаси од “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид, на Босна ОПЕН 2018

Црните појаси на колена пред обоените појаси од “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид, на Босна ОПЕН 2018

Прочитај повеќе

Охридските теквондисти викендов на турнир БОСНА ОПЕН 2018

Охридските теквондисти викендов на турнир БОСНА ОПЕН 2018

Прочитај повеќе

Македонија дел од Светската Таеквондо ИТФ елита во Минск –Белорусија

Македонија дел од Светската Таеквондо ИТФ елитаво Минск –Белорусија

Прочитај повеќе

Викендов по вотр пат Интернационален Олимписки пливачки маратон на 10 км

Викендов по вотр пат Интернационален Олимписки пливачки маратон на 10 км

Прочитај повеќе