Таеквондо ИТФ Македонија со медал од светското првенство во Минск Белорусија

Таеквондо ИТФ Македонија со медал од светското првенство во Минск Белорусија

Прочитај повеќе

Македонија дел од Светската Таеквондо ИТФ елита во Минск –Белорусија

Македонија дел од Светската Таеквондо ИТФ елитаво Минск –Белорусија

Прочитај повеќе

Викендов по вотр пат Интернационален Олимписки пливачки маратон на 10 км

Викендов по вотр пат Интернационален Олимписки пливачки маратон на 10 км

Прочитај повеќе

Цвете Делиоски ќе го предводи ФК Октиси низ третата лига

Цвете Делиоски ќе го предводи ФК Октиси низ третата лига

Прочитај повеќе

Давид Крстески имаше прилика да учи од неколку кратниот Светски и Евроспки Таеквондо ИТФ шампион, Исмет Ичановиќ црн појас VI дан од Љубљана-Словенија

Давид Крстески имаше прилика да учи од неколку кратниот Светски и Евроспки Таеквондо ИТФ шампион, Исмет Ичановиќ црн појас VI дан од Љубљана-Словенија

Прочитај повеќе