Успешно полагање за појаси во “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид

Успешно полагање за појаси во “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец-Охрид

Прочитај повеќе

Давид Крстески од ХВА -РАНГ ИТФ Лескоец, највисоко на пиедесталот на РОМАНИЈА ОПЕН 2018

Давид Крстески од ХВА -РАНГ ИТФ Лескоец, највисоко на пиедесталот на РОМАНИЈА ОПЕН 2018

Прочитај повеќе

ХВА РАНГ ИТФ Лескоец викендов на Меѓународен турнир РОМАНИЈА ОПЕН 2018

ХВА РАНГ ИТФ Лескоец викендов на Меѓународен турнир РОМАНИЈА ОПЕН 2018

Прочитај повеќе

“ХВА РАНГ ИТФ” Лескеоц-Охрид ги собра сите медали на “ИТФ ГРАНД ПРИ ЗВОРНИК ОПЕН 2018”

“ХВА РАНГ ИТФ” Лескеоц-Охрид ги собра сите медали на “ИТФ ГРАНД ПРИ ЗВОРНИК ОПЕН 2018”

Прочитај повеќе

Охридските теквондисти викендов на турнир во Босна и Херцеговина

Охридските теквондисти викендов на турнир во Босна и Херцеговина

Прочитај повеќе