Охридските теквондисти викендов на "Србија опен 2018" во Суботица

Охридските теквондисти викендов на "Србија опен 2018" во Суботица

Прочитај повеќе

Маестрален семинар на проф.Гранд мастер Ким Унг Чол

Маестрален семинар на проф.Гранд мастер Ким Унг Чол

Прочитај повеќе

Ѓорѓи Стојанов е новиот селектор на Џудо репрезентацијата на Македонија

Ѓорѓи Стојанов е новиот селектор на Џудо репрезентацијата на Македонија

Прочитај повеќе

Гранд мастер Ким Унг Чол по трет пат ќе одржи семинар во Охрид

Гранд мастер Ким Унг Чол по трет пат ќе одржи семинар во Охрид

Прочитај повеќе

Ракометарите на Шпанија ја освоија европската титула

Ракометарите на Шпанија ја освоија европската титула

Прочитај повеќе