Актуелно

Северна Кореја упати остри критики до генералниот секретар на ОН

Северна Кореја упати остри критики до генералниот секретар на ОН

Прочитај повеќе

Дачиќ: Попрво САД ќе се предомисли околу Косово, отколку Русија да го признае

Дачиќ: Попрво САД ќе се предомисли околу Косово, отколку Русија да го признае

Прочитај повеќе

Турција го осуди холандското признавање на „ерменскиот геноцид“

Турција го осуди холандското признавање на „ерменскиот геноцид“

Прочитај повеќе

Трамп со контроверзен предлог: Вооружени наставници за спречување на инциденти во училиштата

Трамп со контроверзен предлог: Вооружени наставници за спречување на инциденти во училиштата

Прочитај повеќе

Лавров: Претседателот на Собранието го стави албанското знаме во Парламент во Македонија - ЕУ пасивна за идеите за Голема Албанија

Лавров: Претседателот на Собранието го стави албанското знаме во Парламент во Македонија - ЕУ пасивна за идеите за Голема Албанија

Прочитај повеќе