Актуелно

На дно на езеро во Турција пронајден изгубен град

На дно на езеро во Турција пронајден изгубен град

Прочитај повеќе

Не е ни почнат со градење, а веќе е резервиран повеќе од пола

Не е ни почнат со градење, а веќе е резервиран повеќе од пола

Прочитај повеќе

Хонг Конг на врвот меѓу 100-те најпосетени дестинации на планетата

Хонг Конг на врвот меѓу 100-те најпосетени дестинации на планетата

Прочитај повеќе

НАСА ПРЕДУПРЕДИ: На овие градови им се заканува потоп, од нив два се од Балканот

НАСА ПРЕДУПРЕДИ: На овие градови им се заканува потоп, од нив два се од Балканот

Прочитај повеќе

Ќе се гради првиот пловен град на Пацификот!

Ќе се гради првиот пловен град на Пацификот!

Прочитај повеќе