Првиот подземен хотел отворен во Шангај

Првиот подземен хотел отворен во Шангај

Прочитај повеќе

Овде никој не го заклучува својот дом: Која е најбезбедната држава на светот?

Овде никој не го заклучува својот дом: Која е најбезбедната држава на светот?

Прочитај повеќе

Во Тајван отворен најголемиот центар за сценска уметност на светот

Во Тајван отворен најголемиот центар за сценска уметност на светот

Прочитај повеќе

Мароко го гради највисокиот облакодер во Африка

Мароко го гради највисокиот облакодер во Африка

Прочитај повеќе

Сеул како мека на неверојатни градежни потфати

Сеул како мека на неверојатни градежни потфати

Прочитај повеќе