ВИДЕО- Мислите дека само кај нас се лизга- погледнете што се случува во Турција!

На секоја минута автомобили се лизгаа и се удираа едни во други на една од улиците во Истанбул, каде исто така стигна студениот бран кој го зафати Балканот и повеќе делови од Европа.

На возачите им остана само да се надеваат дека нема да се удрат силно во друг автомобил и дека нема да имаат голема штета.