ВИДЕО: Погледнете како изгледа замрзнатото Охридско Езеро снимено под вода.

Први и единствени видео материјали на замрзнато Охридско Езеро снимени од подвода. Вистинска реткост и уникатно видео.

Инаку температурата на езрската вода е 6°C, на брегот 3°C, а водата во каналот Студенчишта е 5°C.


Видео Љупчо Лепи.