ВИДЕО: Мора да биде чисто по секоја цена!

Активност на екипата на ЈП Охридски Комуналец, на еден од најфрекфентните делови од тротоарите, пред општинската зграда.

Мразот се расчистува со лопати , но мора да биде чисто!