ВИДЕО: Охриѓанецот Стојче Коцев, нова фудбалска надеж

Младиот и талентиран Стојче Коцев кој има 17 годфини и 8 години се заниамва со фудбал, доби професионално изработено видео. Ова  всушност претставува своевидно портфолио за неговата кариера која е на почеток.

Тој претходно играл во Еврофудбал, Искра Јуниор, Академија Пандев, Еуромилк.

Видеото го изработи Борче Димоски.