Ристески и Јованоски со златнии награди од турнирот во Велес

Охридските боксери Бојан Ристески и Димитар Јованоски се вратија со златни награди од турирот кој се одржа во Велес.
Воедно во Велес беа воведени и нови дисциплини што претставува новитет за младите натпреварувачи во овој вид спорт.