Павле Богоески се појави во скеч во кој се исмева Тунтев

Пратеникот Павле Богоески кој е дел од пратеничката група на СДСМ во Совранието на Република Македонија, вечерва се појави во хумористично сатиричната емисија Вчерашни Новости во скеч во кој се исмеваше пратеникот Томислав Тунтев за неговата изјава околу несконцентрираните пратеници.

Богојески вежба јога и вели дека неможе да дојде со родител на наредниот час бидејќи имале родителска кај Талат.

Целата емисија погледнете ја во видеото над насловот.