Директорката Гордана Донеска стигна и во ФЧЕРАНИ НОВОСТИ

Директорката на Кардиолошки завод Гордана Донеска со серијата скандали кои ги приреди минатиот период, деградирајќи го поранешниот Градоначалник и врвен кардиолог, разрешувајќи ја Гордана Коњаноска само со цел за да ја исклучи од стручен колегиум и разрешувајќи ја Благовесна Фортомароска Милеска ( која нема никакво партиско минато и е исклучително стручна и ценета по своето знаење ) и на крај како круна на скандалите поставувајќи го својот сопруг за втор човек на болницата со која таа директорува.

Целото издание на Фчерашн новости погледнете го со клик Т У К А