Во раскошно издание: Поставена е најубавата елка во Њујорк!

Елката допатува од Пенсилванија, висока е 23 метри, тешка 12 тони, а украсена со преку 50.000 светилки. Врвот е резервиран за ѕвезда од Сваровски, која е изработена од 25.000 кристали.