Фотографии на Цафкулоски и Симјаноски во изборот на Канон за ноември

На Фејсбук страната Canon Macedonia во изборот на фотографии се најдоа две фотографии од Охрид и тоа на Димтиар Цафкулоски и Бојан Симјаноски.