Груевски на свадба кај синот на Затуроска

Почесниот Претседател на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски синоќа престојуваше во Струга каде пратеничката Љиљана Затуроска правеше свадба за нејзиниот син.


На фотографиите може да се види дека Груевски свртел и некое орце на свадбата на синот на една од нај лојалните негови соработнички.