ВИДЕО: Ангел Јанев се врати во политиката

Вљубеникот во камерите , сликањата и снимањата, поранешниот Советник и Замени Градоначалник, Ангел Јанев на голема врата се врати во политиката, како член на Општинскиот Комитет на ВМРО ДПМНЕ во Охрид.

За љубовта на Ангел Јанев кон камерите погледенте во видеото погорне.