Сите вести

Актуелно

Десетици сообраќајни незгоди и жртви на делницата каде се гради автопатот

Денешната сообраќајна незгода во која загина уште еден млад живот како и претходните десетици сообраќајни несреќи во кои имаше жртви и повредени луѓе во јавноста повторно го актуелизираат прашањето колку е безбедна делницата по која се вози од Охрид до Кичево, а покрај која паралелно на неколку локации се гради новиот автопат.

Прочитај повеќе

НАЈНОВА ВЕСТ: Познат Охриѓанец загина во судар кај Требеништа

Во тешка сообраќајна несреќа во која учестуввуал камион и мотоцикл загина Крсте. В. познат охриѓанец сопственик на угостителски објект.

Прочитај повеќе

ЛЕТЕН ЏЕЗ КАРАВАН СО МУЗИЧКИ ПЕРФОРМАНС ВО „КУБА ЛИБРЕ“

ЛЕТЕН ЏЕЗ КАРАВАН СО МУЗИЧКИ ПЕРФОРМАНС ВО „КУБА ЛИБРЕ“

Прочитај повеќе

Утре во Струга почнуваат јубилејните 55ти Струшки вечери на поезијата

Утре во Струга почнуваат јубилејните 55ти Струшки вечери на поезијата

Прочитај повеќе

Cylindo: Со прославување на успесите до поголем успех

Со прославување на успесите до поголем успех

Прочитај повеќе