Вести од Охрид

Актуелно

Охрид во есенска туристичка сезона

Охрид во есенска туристичка сезона

Прочитај повеќе

Нивото на езерото драмтично опаѓа, медиумите, лажните екологисти и пратениците од Охрид молчат !!!

Нивото на водата во Охридското Езеро денес е на 695,22 см, и тоа опасно се доближува до наниската дозовлена кота.

Прочитај повеќе

Мртов маж пронајден во автокамп во Охрид

Мртов маж пронајден во автокамп во Охрид

Прочитај повеќе

Кучињата скитници повторно на улиците, заштитниците на животни никаде ги нема

Десетина кучиња скитници деновиве стојат на кружниот тек кај Охридска Банка, тука се сончаат и спијат, а често и го реметат нормалното одвивање на сообраќајот.

Прочитај повеќе

ФОТО: Премиерот на Канада најпосле го надмина Бакрачески во чорапите

Премиерот на Канада Џастин Трудо деновиве успеа да го надмини Градоначалникот на Охрид Никола Бакрачески во ексцентричноста на чорапите.

Прочитај повеќе