Вести од Видео

Актуелно

Стојаноски: Имаме еколошка катастрофа, колекторот не функционира !

Градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски, во емисијата ClikPlus на ТВ 21, изјави дека во Охрид сообраќајна студија недостасува во изминатите 2018 години после Христа, бидејќи никогаш ја немало.

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ во изведба на фолклорен ансамбал од Полска

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ во изведба на фолклорен ансамбал од Полска

Прочитај повеќе

Дождливо лето - повоторно врни во Охрид

Продолжува дождливото време , а породен дожд и попладнево го погоди Охрид и Македонија.

Прочитај повеќе

На авион му откажа моторот, па мораше да слета на улица (ВИДЕО)

На авион му откажа моторот, па мораше да слета на улица (ВИДЕО)

Прочитај повеќе

УСС Џералд Р. Форд – најскапиот воен брод во светот (ВИДЕО)

УСС Џералд Р. Форд – најскапиот воен брод во светот (ВИДЕО)

Прочитај повеќе