Вести од Избор

Актуелно

Кинески лек за сите болести: Одење на колена

Кинески лек за сите болести: Одење на колена

Прочитај повеќе

Кога “Пуцко” ДАВА со десната – не смее да знае левата, а кога ЗЕМА со левата – не смее да знае десната!?”.

Кога “Пуцко” ДАВА со десната – не смее да знае левата, а кога ЗЕМА со левата – не смее да знае десната!?”.

Прочитај повеќе

ТРАНСЕКСУАЛЕЦ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА МИС УНИВЕРЗУМ 2018

ТРАНСЕКСУАЛЕЦ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА МИС УНИВЕРЗУМ 2018

Прочитај повеќе

Лемурите од Зоолошка градина ја избраа Хрватска за светски шампион

Фото: Лемурите од Зоолошка градина ја избраа Хрватска за светски шампион

Прочитај повеќе

Работа од сништата: Најбескорисниот аеродром бара контролор

Работа од сништата: Најбескорисниот аеродром бара контролор

Прочитај повеќе