Вести од Свет

Актуелно

Трамп: Ако Путин вели дека не се мешале во изборите, јас му верувам!

Трамп: Ако Путин вели дека не се мешале во изборите, јас му верувам!

Прочитај повеќе

Хан утре во Тирана го отвора скринингот

Хан утре во Тирана го отвора скринингот

Прочитај повеќе

ЕУ ги повика Кина, Русија и САД да не почнуваат трговски војни

ЕУ ги повика Кина, Русија и САД да не почнуваат трговски војни

Прочитај повеќе

Средба на Трамп и Путин во Хелсинки

Средба на Трамп и Путин во Хелсинки

Прочитај повеќе

Трамп: Ќе се кандидирам и во 2020 година

Трамп: Ќе се кандидирам и во 2020 година

Прочитај повеќе