Вести од Спорт

Актуелно

Македонската Таеквондо ИТФ експедиција се врати со 2 бронзени медали од Европското Таеквондо ИТФ првенство во Талин –Естонија

Македонската Таеквондо ИТФ експедиција се врати со 2 бронзени медали од Европското Таеквондо ИТФ првенство во Талин –Естонија

Прочитај повеќе

Охридските теквондисти викендов на турнир во Босна и Херцеговина

Охридските теквондисти викендов на турнир во Босна и Херцеговина

Прочитај повеќе

Бројни успеси на наши претставници во Њујорк

Бројни успеси на наши претставници во Њујорк

Прочитај повеќе

Македонија дел од Европската Таеквондо ИТФ елита во Талин –Естонија

Македонија дел од Европската Таеквондо ИТФ елита во Талин –Естонија

Прочитај повеќе

Меѓународен Меморијален Атлетски Митинг во чест на Проф. Влатко Димитров

Меѓународен Меморијален Атлетски Митинг во чест на Проф. Влатко Димитров

Прочитај повеќе