Вести од Ohrid1 Travel

Актуелно

Првата пловечка држава нуди невидена слобода – овој остров има посебни закони и своја криптовалута

Првата пловечка држава нуди невидена слобода – овој остров има посебни закони и своја криптовалута

Прочитај повеќе

Најмирното место во светот: Живот на карпа висока 40 метри!

НАЈМИРНОТО МЕСТО ВО СВЕТОТ: ЖИВОТ НА КАРПА ВИСОКА 40 МЕТРИ!

Прочитај повеќе

Изгор цени во Грција, Хрватска има исти цени како лани, а Црна Гора-најевтина

Изгор цени во Грција, Хрватска има исти цени како лани, а Црна Гора-најевтина

Прочитај повеќе

7 активности во Лондон што ќе направат да се чувствувате како член на кралското семејство

7 активности во Лондон што ќе направат да се чувствувате како член на кралското семејство

Прочитај повеќе

Најубавите базени во светот, според Инстаграм

Најубавите базени во светот, според Инстаграм

Прочитај повеќе