Нови вести

Актуелно

Радожда на нозе - отпор кон планот депонијата да се дислоцира во Мали Влај

Најнолвата идеја, депонијата во Струга која со деови гори, да се дислоцира над селото Радожда, во близина на планинското село Мали Влај ги крена мештаните од селото Радожда на нозе.

Прочитај повеќе

Викендов „TRUCK & ROLL FESTIVAL“ во Охрид

Викендов „TRUCK & ROLL FESTIVAL“ во Охрид

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Автомобил удри во девојка на Туристичка

ВИДЕО: Автомобил удри во девојка на Туристичка

Прочитај повеќе

Одликување за Иванов од страна на рускиот партијарх г.г. Кирил

Одликување за Иванов од страна на рускиот партијарх г.г. Кирил

Прочитај повеќе

Панов: Земјоделците ќе бидат обесштетни за измрзнатите насади

Панов: Земјоделците ќе бидат обесштетни за измрзнатите насади

Прочитај повеќе