Нови вести

Продолжува комисиската расправа во грчкиот парламент за Договорот од Преспа

Продолжува комисиската расправа во грчкиот парламент за Договорот од Преспа

Прочитај повеќе

Ново во Охрид- протеински шејк

Ново во Охрид- протеински шејк

Прочитај повеќе

Стартува новиот мобилен оператор во земјава со префикс (074)

Стартува новиот мобилен оператор во земјава со префикс (074)

Прочитај повеќе

Без потписот на Иванов, грчките пратеници нема да го гласаат, а Павлопулос нема да го потпише!

Без потписот на Иванов, грчките пратеници нема да го гласаат, а Павлопулос нема да го потпише!

Прочитај повеќе

Мишел Наумоски објави делови од програмата за ЗАШТИТА И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Мишел Наумоски објави делови од програмата за ЗАШТИТА И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Прочитај повеќе