Нови вести

Со променет обвинителен акт денеска треба да продолжи судењето за „27 април“

Со променет обвинителен акт денеска треба да продолжи судењето за „27 април“

Прочитај повеќе

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

Прочитај повеќе

Денес е Свети Јован Крстител

Денес е Свети Јован Крстител

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

Прочитај повеќе

Зошто ова видео влезе во Гинисова книга на рекорди

Зошто ова видео влезе во Гинисова книга на рекорди

Прочитај повеќе