Популарни вести

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

На Денот на рибарите градоначалникот Константин скокна во езеро

Прочитај повеќе

Денес е Свети Јован Крстител

Денес е Свети Јован Крстител

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

(ВИДЕО) Зад Константин, Мицкоски се јави !

Прочитај повеќе

Зошто ова видео влезе во Гинисова книга на рекорди

Зошто ова видео влезе во Гинисова книга на рекорди

Прочитај повеќе

Полицијата уапси 12 лица на протестите на „жолтите елеци“ во Париз

Полицијата уапси 12 лица на протестите на „жолтите елеци“ во Париз

Прочитај повеќе