ОГЛАС ЗА РАБОТА во Хотели Тино и Тино Паб

Хотелите Тино и Тино Паб вработуваат келнери и помошник во кујна.

Хотел Тино Центар и Тино Паб имаат потреба од келнери. Пријавување на телефон 071 231 499

Хотел Тино Свети Стефан имаат потреба од келнери и помошник во кујна. Пријавување на телефон 046 209 340