Презентација на Кангоо Џампс во ИБ ФИТНЕС

Во најпознатиот спортск ицентар во Охрид, ИБ ФИТНЕС викендов се одржа презентација на Кангоо Џампс тренинзите.

Програмата ја презентираа од Кангоо Џампс клубот Македонија од Велес.

ШТО Е 
Канго Џампс ? !Канго Џампс е мотивирачка забавна програма која ве принудува да издржите повеќе, да бидете еуфорични, да уживате додека вежбате и најбитно од се - на крај, да не осеќате никаков замор. Со Kangoo Jumps отскокнувачките чевли, знаеш дека си слободен, дека ништо не е недостапно за да вашето тело и душа дојдат во хармонија, без никаков напор. Се разбира, лесно е и стабилно е се врши од страна на лица на возраст меѓу 6 и 90 години во било која од салите или во природата на излет.

Удобни - лесно приспособливи - трајни.

N.A.S.A: ,, Вежбите се изведуваат со скокање со најефикасните вежби некогаш измислени од страна на човекот. Удобни и лесни за употреба ... од страна на сите луѓе.