DON PRIMUS од денес и во Струга

Нов супер маркет од ланецот DON PRIMUS од денес започна со работа во Струга.

Супер Маркетот е лоциран во објектот на поранешната стоковна куќа МЕРКУР наспроти Градски Пазар.

Повеќе фотографии со клик Т У К А.