ИБ ФИТНЕС модна ревија 2018

Во нај современиот и нај голем приватен спортски центар во Охрид ИБ ФИТНЕС синоќа се одржа модна ревија на која се презентираа костуми за капење од „Сара Фешн“ ( Sara Fashion ) .

Погледнете го видеото.