ВИДЕО: Во Охрид контејнери горат и во лето

Ако до сега јавноста гледаше снимки од запалено ѓубре во контејнерите низ Охрид во зима, денес снимивме контејнер кој гори среде лето и тоа на дождливо време.

Во зима контејнерите низ Охрид се палат од жар кој останал во пепелта која граѓаните ја фрлаат во контејнерите, а од што ли се запалил контејнерот во лето и тоа на дожд не е познато.