ФОТО: Елена Велеска во оригинално издание без Фотошоп !

ЕЛА ПРЕПОЗНАЈТЕ ЈА !

Фотографии кои не се обработени на Фотошоп на една од нашите најпознати фолк пејачки Елена Велеска стигнаа до „Охрид1“ и кружат по Фејсбук.


На овие оригинални фотографии Велеска е речиси не препознатлива споредено со она што сме навикнале да го гледаме на нејзиниот Фејсбук и Инстаграм и во медиумите.

Според непотврдени информации таа овие фотографии ги праќала во Франкфурт, во една од нај познатите клиники за пластична хирургија.

Зошто праќала фотографии кои го доловуваат нејзиниот вистински физички изглед во клиника за пластична хирургија не е познато.

Во дописот стои дека Велеска имала одредени обврски кон оној кој ги фарбал и разубавувал фотографиите, но и дека тој го испразнил нејзиниот телефон и поседувал многу повеќе фотографии од плажа и како што стои во дописот „ други места “.