За повесело лето посетете го охридскиот ЛУНА ПАРК

И ова лето во центарот на Охрид на „Кеј Македонија“ до поранешниот хотел Палас ЛУНА ПАРК за најлуда летна забава на Вас и Вашите деца.

Трамболини, гондоли, базен со вода и пловила ( целосно безбеден за децата ) , автомобили и ред други содржини за забава во летните денови и ноќи.

Повелете во охридскиот ЛУНА ПАРК и вратете ги дома децата задоволни и насмеани !