ФОТО: Јанчев ЏОА Бакрачески

Во Кавадарци велат ЏОА !

Градоначалникот на Кавадарци во медиумите се слика исто како Бакрачески.

Тој на отворање на фитнес зона се качи на иста справа и се слика во иста поза како што се сликаа тогашниот градоначалник на Охрид и тогашниот менаџер од фирмата донатор на игралиштето.

Или како што велат во Кавадарци „џоа“ ко него е застанал  !

Поврзани вести