Семинар за поголема самодоверба во Охрид

Утре, 12 октомври во хотел Уник ќе се одржи бесплатен семинар за самодоверба. Предавач на семинарот ќе биде Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи.

Семинарот е во рамките на Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија, а генерален спонзор е туристичката агенција "Венус Травел" од Охрид.

Почетокот на семинарот е во 19 часот.