ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СТОЈАНОСКИ СО ПОДДРШКА ЗА ТЕКВОНДИСТОТ ВАСИЛИЈА ЈОВЧЕСКИ

Градоначалникот Јован Стојаноски, денес, оствари средба со теквондистот Василија Јовчески, кој освои трето место на балканскиот теквондо шампионат. 
Градоначалникот му честиташе за постигнатиот успех и му посака во иднина да нижи уште поголеми успеси и дека може да смета на неговата поддршка.