Дочекајте ја новата 2019та во уникатен амбиент!

Доаѓањето на новата година прославете го на поинаков начин со вашите пријатели или колеги во одличен амбиент, со богато мени и беспрекорна услуга.

Одберете мени кое највеќе ви одговара за вашата корпоративна предновогодишна прослава.
Unique Resort & Spa, ви нуди уникатен амбиент и убаво мени за секој вкус и џеб. 

Резервирајте веднаш: 046 272 222