ВИДЕО - Делегациите полагаат цвеќе пред споменикот на Свети Климент во Охрид

Делегации на градот, институциите, збратимените и пријателските градови, на дел од амбасадите,  политичките партии  и здруженија на граѓани положија цвеќе и се поклонија пред споменикот на Свети Климент во центарот на Охрид.